29

Градски детектив в КвАРТал

Градски детектив в КвАРТал

По случай деня на София гостуваме на КвАРТал фестивал, който се провежда между 17 и 19 септември в карето между Дондуков, Мария Луиза, Левски и Сливница! Вижте на живо местата, за които ви разказваме този сезон: следвайте картата, която ще откриете онлайн, във фестивалната книжка и на специалния ни флайър, сканирайте QR кодовете и чуйте 12 звукови картини от София, каквато е била преди. Част от тях са от предстоящия епизод, посветен на изчезналото сърце на София – квартала около улица „Търговска“. Носете си слушалки!

Игра! Игра! Игра!

На гърба на флайъра има куиз – отговорете на въпросите до 18 ч. на 19 септември, пуснете го в кутията на Градски детектив в Сито студио на улица „Цар Симеон 66“ и може да спечелите ваучер за уъркшоп по цианотипия там, както и симпатичен мърч от нас. Флайърът ще намерите във фестивалните локации.

Следете ни във фейсбук и инста за новини около играта – там може да ни пишете, ако някоя от точките междувременно е изчезнала.

Част от откъсите са създадени за изложбата "История помежду II" в Музея за история на София през 2020-2021 с куратор Весела Ножарова.