"Градски детектив" е документален подкаст за градски истории - архитектура, културна история, митове и легенди, а ние сме Ана Благова, Яна Пункина и Радослав Чичев. Третият ни сезон започва на 30 март и ще продължи с осем епизода до месец ноември.
Абонирайте за нас в предпочитаното си приложение за подкасти и ни последвайте във "Фейсбук", където споделяме и симпатични архивни снимки, свързани с епизодите. Там пускаме и подкасти, които обичаме да слушаме ние. Ако сме ви симпатични, напишете ни отзив и споделете с приятел.
Можете да ни откриете и при медийните ни партньори от  "Дневник" и програма "Христо Ботев" на БНР. Новият сезон, както и предните 9 епизода са по проект, финансиран от програма "Култура" на Столична община, а първите шест - с подкрепата на културната програма на Българското председателство на Съвета на ЕС и Национален фонд култура. Тях също ги има  и на английски език. 
"Градски детектив" е проект на сдружение "Плюс". Художник на логото е Максим Ярославов. Уебдизайн и програмиране от Kardalev Design. Ако имате коментари или предложения за детектива, пишете ни на: